ENG

OVER SUNITA CHANGOE

Het oplossen van problemen en het oplossen van conflicten tussen mensen heeft haar altijd gefascineerd. Denken in oplossingen, het begeleiden van het probleem naar de oplossing dat is waarmee zij zich hoofdzakelijk bezig houdt.

Zij gaat ervan uit dat ieder mens de kwaliteit in zich draagt om in oplossingen te denken en er naar te handelen. Zij begeleidt mensen graag in het ontdekken van die kwaliteit alsook bij het toepassen van die kwaliteit.

Na jaren bij landelijke en internationale bedrijven op het gebied van oplossingen te mogen hebben ervaren en te hebben bijgedragen door wensen en behoefte van meerdere partijen op een voor allen acceptabele lijn te brengen, kwam bij het laatste bedrijf dat zich specialiseerde in echtscheidingen en het beëindigen van geregistreerde partnerschappen de wens om een eigen mediationpraktijk te starten in 2009.

Door haar aanpak heeft zij mogen ervaren dat wanneer mensen er voor kiezen om samen het conflict op te lossen er ruimte ontstaat voor hun beiden om al dan niet samen verder te gaan.

Mensen die reeds gescheiden zijn en voor wie het moeilijk is geweest om een nieuwe start te maken hebben ook middels haar aanpak de kracht van het denken in oplossingen en het handelen ernaar mogen ervaren.

Het doet haar dan ook telkens deugd als iemand ont-koppeld aan een nieuw hoofdstuk van zijn of haar leven begint.

Zij begeleidt u graag van uw probleem naar de oplossing. Zij doet dat in de vorm van relatiecoaching, mediation, juridische begeleiding bij een gezamenlijk verzoek tot scheiding, workshops en lezingen.

De bereidheid bruggen te bouwen en deze met moed en een oprechte wil te bewandelen om de ander te ontmoeten brengt vrijheid, voldoening en een waardevol bestaan.

Sunita Changoe

go-back
twitter@taramediation linkedin tara mediation facebook tara mediation pinterest tara mediation youtube tara mediation

Fotografie: Christina Stoian