ENG

Ik overweeg een scheiding

Gedurende 4 sessies hebben we hard gewerkt aan onszelf en daarmee ook aan onze relatie. Su deed ons beseffen dat wij ieder individueel volwassener zijn geworden en dat ook onze relatie de ruimte mocht krijgen om mee te groeien

Tara Mediation coacht koppels met relatieproblemen die overwegen uit elkaar te gaan. Tara Mediation begeleidt het koppel bij het vinden van de kern van hun probleem en begeleidt hen bij het vinden van een voor hen beiden bevredigende oplossing.

Tara Mediation heeft al vele relaties mogen helpen en hen daarmee een vermoeiende scheiding bespaard. Met zorg en aandacht begeleidt Tara Mediation koppels naar het moment van het waardevolle inzicht dat de relatie zelf ook een levend organisme is die groeit door zorg en aandacht.

Het aantal sessies verschilt per koppel maar varieert van gemiddeld 4 to 7 sessies van 1,5 uur. Aan de hand van de eerste sessie kan het aantal sessies en de daarbij behorende investering voor u beiden in kaart worden gebracht.

Uw investering bedraagt per sessie (1,5 uur) € 408,38 inclusief BTW (€ 337,50 exclusief BTW).

‘ik overweeg een scheiding’ – pakket

Bij 4 of meerdere sessies kan er een besparende ‘ik overweeg een scheiding’ – pakket worden aangeboden. Uw investering bedraagt dan per sessie (1,5 uur) € 317,63 inclusief BTW (€ 262,50 exclusief BTW).

generated by 123ContactForm

twitter@taramediation linkedin tara mediation facebook tara mediation pinterest tara mediation youtube tara mediation

Fotografie: Christina Stoian