ENG

10/02/2023

Verschillen in evenwicht brengen: een verenigd front in co-ouderschap

'Bespreek hoe belangrijk het is om een verenigd front te tonen aan jullie kinderen, zelfs als er verschillen zijn in opvoedingsstijlen of -benaderingen.' "Verschillen in evenwicht brengen: een verenigd front in co-ouderschap"

Lees verder-->

09/29/2023

Stressvrij co-ouderschap: prioriteit geven aan de gezondheid van het hart

Het hart koesteren bij co-ouderschap: jouw welzijn is belangrijk Stressvrij co-ouderschap: prioriteit geven aan de gezondheid van het hart.

Lees verder-->

09/26/2023

Co-ouderschap door echtscheiding navigeren: een toewijding aan empowerment en eenheid

Co-ouderschap door echtscheiding navigeren: een toewijding aan empowerment en eenheid "Tijdens de reis van co-ouderschap door echtscheiding kunnen onze beslissingen veranderen, maar onze toewijding aan het koesteren van de toekomst van ons kind blijft standvastig. Samen navigeren we door de complexiteiten, verenigd in onze gedeelde verantwoordelijkheid om de weg van onze tiener naar volwassenheid te versterken en te beschermen."

Lees verder-->

09/25/2023

Financiële transparantie: een sleutel tot succesvol co-ouderschap

"Hoe zie je het delen van de financiële verantwoordelijkheden en besluitvorming voor jullie kinderen na de scheiding?" Financiële transparantie: een sleutel tot succesvol co-ouderschap

Lees verder-->

09/24/2023

Hoe minimaliseer je de impact van scheiding op jullie kinderen?

"Welke strategieën kun je implementeren om de impact van jullie scheiding op het emotionele welzijn van jullie kinderen te minimaliseren?" Hoe minimaliseer je de impact van scheiding op jullie kinderen?

Lees verder-->

09/16/2023

Omarm verandering: herschrijf het hoofdstuk over je echtscheiding met kracht en gratie

Een scheiding is een hoofdstuk, niet het hele boek van ons leven. Net als in het bedrijfsleven is aanpassing aan veranderingen cruciaal; we moeten ons script van het leven met kracht en gratie herschrijven. Deze diepgaande woorden herinneren ons eraan dat echtscheiding, ook al is het ongetwijfeld een uitdaging, niet het verhaal van ons hele leven hoeft te bepalen. In dit artikel zullen we de reis van echtscheiding verkennen, de uitdagingen die het met zich meebrengt, en waardevolle tips geven om met veerkracht en gratie door dit hoofdstuk te navigeren.

Lees verder-->

09/13/2023

Burn-out en veerkracht: de reis van een vrouwelijke Verzorger archetype door echtscheiding

Burn-out en veerkracht: de reis van een vrouwelijke Verzorger archetype door echtscheiding. Het stellen van grenzen een daad van zelfliefde is, niet van egoïsme. Voor jezelf zorgen niet alleen een daad van zelfbehoud is, maar ook een blijk van liefde.

Lees verder-->

09/12/2023

Wat is transformatieve coaching bij scheiden en hoe werkt het?

Een echtscheiding is een levensveranderende gebeurtenis die vaak een storm van emoties, uitdagingen en onzekerheden met zich meebrengt. Het is een transitie die introspectie, veerkracht en vooral empowerment vereist. Dit is waar transformatieve coaching voor echtscheiding in beeld komt en een unieke en medelevende benadering biedt om door deze belangrijke levensverandering te navigeren.

Lees verder-->

09/09/2023

‘De transformatieve reis ging niet alleen over het overwinnen van de burn-out.’

'Wat Sunita echt onderscheidt, is haar empowerende begeleiding. In plaats van alleen maar oplossingen te dicteren, gaf ze mij de kracht om de controle over mijn eigen verhaal over te nemen.' - Melanie M.

Lees verder-->

09/06/2023

Volwassen en respectvol omgaan met uitdagingen op het gebied van co-ouderschap: een sterke basis bouwen voor uw kind

‘De beste, meest volwassen co-ouders zullen hun therapeut – en niet hun kind – vertellen hoe waardeloos de andere ouder is.’ - Hayley Gallagher Van conflict naar samenwerking: een zorgzame co-ouderschapsdynamiek

Lees verder-->
go-back
twitter@taramediation linkedin tara mediation facebook tara mediation pinterest tara mediation youtube tara mediation

Fotografie: Christina Stoian