ENG

02/17/2024

BTS: Hoe wij het wekelijkse welzijn van ons kind creëren in 3 stappen!

In dit artikel deelt de Sunita Changoe van Tara Mediation tips over co-ouderschap, zoals regelmatig overleg met de andere ouder, het plannen van activiteiten en het handhaven van consistentie. Sunita Changoe biedt ook professionele begeleiding voor ouders die worstelen met co-ouderschap en moedigt harmonie en groei aan in de relatie.

Lees verder-->

12/28/2023

Leestip: Get Out Get Love

– Is dit wat ze bedoelen met misbruik? – Waarom tolereer ik zo’n slechte relatie? – Zal ik ooit kunnen ontsnappen en me vrij kunnen voelen? Als je jezelf ooit een van deze vragen hebt gesteld, zat of zit je misschien in een gewelddadige relatie, zelfs zonder dat je het beseft. Elke minuut worden meer dan twintig mensen in Groot-Brittannië of de VS mishandeld door hun partner. Get Out, Get Love is een essentiële gids voor de reis die iedereen die in een gewelddadige relatie zit, deze verlaat of heeft verlaten, moet ondernemen. Het leidt de lezer door drie belangrijke fasen: begrip krijgen (van de redenen waarom we in misbruik vervallen en waarom we dit tolereren), eruit komen (ontsnappen, de cyclus doorbreken en wegblijven) en liefde krijgen (afsluiting zoeken, vertrouwen herwinnen en zichzelf ontwikkelen). Liefde). In tegenstelling tot andere boeken over dit onderwerp richt Get Out, Get Love zich op een unieke manier op het in eigen hand nemen van de controle over het verhaal. Door je te helpen jezelf beter te begrijpen, zal het je laten zien hoe je zowel groei als verandering kunt omarmen, om een toekomst van vrijheid en vreugde te creëren.

Lees verder-->

12/17/2023

Van afsluiten naar verbinding: ontgrendel groei in jullie co-ouderschapsreis tijdens de feestdagen

Ga deze feestdagen op een reis van groei en vernieuwing met 'Van afsluiting naar verbinding'. Ontdek hoe het erkennen van uitdagingen, het omarmen van verandering en het creëren van positieve tradities jullie co-ouderschapservaring kunnen transformeren en harmonie en veerkracht kunnen bevorderen.

Lees verder-->

12/11/2023

Samenzijn vieren: positief co-ouderschap tijdens de feestdagen

Ontdek de geheimen van het creëren van een harmonieuze co-ouderschapservaring tijdens de feestdagen. Van het vieren van gedeelde vreugde tot het overwinnen van potentiële uitdagingen: deze gids biedt praktische tips en inzichten om met positiviteit en samenwerking de feestdagen door te komen.

Lees verder-->

12/01/2023

Voorzichtigheid, communicatie en zelfzorg: sleutels tot succesvolle co-ouderschapsdynamiek

Ontdek de sleutels tot een succesvolle co-ouderschapsdynamiek. Van het behoedzaam navigeren door potentiële valkuilen tot het bevorderen van open communicatie en het prioriteren van zelfzorg: ontdek de strategieën die een veerkrachtige basis creëren voor gedeelde ouderschapsverantwoordelijkheden.

Lees verder-->

11/25/2023

“Kosmische veerkracht van ouderschap: navigeren door de transformatieve golven van het Schorpioenseizoen”

"Terwijl het Schorpioenseizoen zich ontvouwt, worden co-ouders uitgenodigd om te dansen met de kosmische krachten en veerkracht te vinden in het licht van transformatieve golven. Omarm verandering als katalysator voor vernieuwing en ontdek de kracht om samen door deze transformatieve stromingen te navigeren."

Lees verder-->

11/17/2023

Bloeien tijdens het jongleren in het Schorpioenseizoen: een blauwdruk voor co-ouders die op zoek zijn naar evenwicht

Co-ouders die geconfronteerd worden met de toegenomen eisen van het Schorpioenseizoen vinden troost in evenwichtige routines en zelfzorg. Het navigeren door de astrologische storm vereist praktische strategieën - stel een harmonieus schema op en geef prioriteit aan welzijn. Ontdek hoe het omarmen van deze inzichten uitdagingen omzet in kansen om te bloeien co-ouderschap. Lees meer voor een veerkrachtige gezinsdynamiek. #CoOuderschap #Schorpioenseizoen

Lees verder-->

11/10/2023

Navigeren door de kosmische flow van het Schorpioenseizoen en de invloed daarvan op co-ouders

Terwijl de kosmische flow van het Schorpioenseizoen intenser wordt, komen de schaduwen van verlies op de voorgrond. Co-ouders, verweven in een gedeelde geschiedenis, worden geconfronteerd met het gewicht van wat ooit was. Het erkennen van deze schaduwen wordt een cruciale stap, het herkennen van de emotionele landschappen die door het echtscheidingstraject opnieuw zijn vormgegeven.

Lees verder-->

10/28/2023

Strategische planning: een rode draad in boardrooms en echtscheidingsprocedures

Strategische planning is van vitaal belang in zowel directiekamers als echtscheidingsprocedures, omdat het een zorgvuldige beoordeling van bezittingen en emoties vereist. Het balanceren van emoties en rationele beslissingen, het evalueren van bezittingen, het gelijk maken van persoonlijke en professionele prioriteiten en effectieve communicatie zijn gemeenschappelijke uitdagingen in beide arena's. Dit artikel benadrukt de behoefte aan wijsheid, empathie, moed en strategische besluitvorming, en biedt advies zoals het prioriteren van zelfzorg, het zoeken naar professionele begeleiding, het omarmen van moed, het stellen van grenzen en het empathisch communiceren.

Lees verder-->

10/24/2023

Het boemerangeffect: verantwoordelijkheid en persoonlijke groei omarmen

Co-ouderschap na een scheiding lijkt misschien een lastige reis, het kan juist ook een diepgaande kans zijn voor persoonlijke groei. Ontdek hoe het omarmen van verantwoordelijkheid en effectieve communicatie de boemerangs van tegenslag kunnen transformeren in lessen die je naar een betere toekomst duwen. Lees ons nieuwste blog om erachter te komen hoe je met gratie door een scheiding kunt navigeren en jullie co-ouderschapstraject kunt versterken!

Lees verder-->
go-back
twitter@taramediation linkedin tara mediation facebook tara mediation pinterest tara mediation youtube tara mediation

Fotografie: Christina Stoian