ENG

05/21/2024

Structuur en stabiliteit als bakens van hoop voor co-ouderschap

Een co-ouderschapsplan na een scheiding vereist structuur en stabiliteit. Tips zijn: prioriteit geven aan consistentie, effectieve communicatie, flexibiliteit tonen, de focus op de kinderen leggen en steun zoeken indien nodig. Deze stappen helpen om een solide basis voor alle betrokkenen te garanderen. Luister ook naar de Tara Mediation Co-ouderschap Editie podcast voor meer inzichten.

Lees verder-->

03/13/2024

Co-ouderschap empowerment: een duurzame basis opbouwen met samenwerkend ouderschap

Ouders streven naar een duurzame basis van liefde en harmonie voor hun kinderen, vooral bij co-ouderschap. Gestructureerd co-ouderschap biedt stabiliteit en veerkracht, terwijl flexibiliteit nodig is voor aanpassingen. Tara Mediation biedt begeleiding voor transformatief co-ouderschap. Luister naar haar podcast voor inzichten en steun. Neem contact op met Sunita Changoe voor meer informatie.

Lees verder-->

03/13/2024

Flexibiliteit binnen de structuur: Het balanceren van de behoefte aan structuur met de flexibiliteit die nodig is om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden in co-ouderschap.

Sunita Changoe, een ervaren mediator en co-ouderschap coördinator, heeft met zorgvuldige begeleiding een positieve transformatie teweeggebracht bij een conflictueuze co-ouderschap. Haar unieke aanpak balanceert structuur en flexibiliteit, wat heeft geleid tot effectieve communicatie en een gezondere gezinsdynamiek. Luister naar haar podcast voor wijsheid en steun.

Lees verder-->

03/13/2024

Financiële toekomst versterken: hoe een gestructureerd co-ouderschap de financiële planning voor kinderen verbetert

Een gestructureerd co-ouderschapsplan is essentieel voor financiële planning bij co-ouderschap. Duidelijke verantwoordelijkheden, gezamenlijk budget, kinderalimentatierichtlijnen, en flexibiliteit voor onvoorziene uitgaven zijn cruciaal. Prioriteit geven aan communicatie en transparantie bevordert vertrouwen en samenwerking. Dit alles draagt bij aan een veilige financiële toekomst voor de kinderen van gescheiden ouders.

Lees verder-->

03/12/2024

Routine en stabiliteit: De betekenis van routine en stabiliteit in het leven van een kind en hoe een gestructureerd co-ouderschap hieraan bijdraagt.

Voor drukke carrièregerichte ouders is het balanceren van verantwoordelijkheden een uitdaging. Routine en stabiliteit spelen een cruciale rol bij het welzijn van kinderen. Een gestructureerd co-ouderschap biedt consistentie, bevordert vertrouwen en ondersteunt emotionele veerkracht. Luister ook naar de podcast "Tara Mediation Co-ouderschap's Editie" voor inzichten en ondersteuning bij co-ouderschap.

Lees verder-->

02/26/2024

Het opbouwen van veerkracht, het bevorderen van begrip en het koesteren van positieve cooperatieve co-ouderschap

Veel co-ouders, ooit dolverliefd als partners, bevinden zich na hun scheiding in de duistere wateren van co-ouderschap. Te midden van de emotionele turbulentie beseffen ze vaak de diepgaande impact die hun relatie op hun kinderen heeft. Op een gegeven moment krijgen ze door dat het opbouwen van veerkracht niet alleen gaat over het doorstaan van stormen die gepaard gaan met een scheiding, maar ook over het begeleiden van hun kinderen door die stormen.

Lees verder-->

02/17/2024

BTS: Hoe wij het wekelijkse welzijn van ons kind creëren in 3 stappen!

In dit artikel deelt de Sunita Changoe van Tara Mediation tips over co-ouderschap, zoals regelmatig overleg met de andere ouder, het plannen van activiteiten en het handhaven van consistentie. Sunita Changoe biedt ook professionele begeleiding voor ouders die worstelen met co-ouderschap en moedigt harmonie en groei aan in de relatie.

Lees verder-->

12/28/2023

Leestip: Get Out Get Love

– Is dit wat ze bedoelen met misbruik? – Waarom tolereer ik zo’n slechte relatie? – Zal ik ooit kunnen ontsnappen en me vrij kunnen voelen? Als je jezelf ooit een van deze vragen hebt gesteld, zat of zit je misschien in een gewelddadige relatie, zelfs zonder dat je het beseft. Elke minuut worden meer dan twintig mensen in Groot-Brittannië of de VS mishandeld door hun partner. Get Out, Get Love is een essentiële gids voor de reis die iedereen die in een gewelddadige relatie zit, deze verlaat of heeft verlaten, moet ondernemen. Het leidt de lezer door drie belangrijke fasen: begrip krijgen (van de redenen waarom we in misbruik vervallen en waarom we dit tolereren), eruit komen (ontsnappen, de cyclus doorbreken en wegblijven) en liefde krijgen (afsluiting zoeken, vertrouwen herwinnen en zichzelf ontwikkelen). Liefde). In tegenstelling tot andere boeken over dit onderwerp richt Get Out, Get Love zich op een unieke manier op het in eigen hand nemen van de controle over het verhaal. Door je te helpen jezelf beter te begrijpen, zal het je laten zien hoe je zowel groei als verandering kunt omarmen, om een toekomst van vrijheid en vreugde te creëren.

Lees verder-->

12/17/2023

Van afsluiten naar verbinding: ontgrendel groei in jullie co-ouderschapsreis tijdens de feestdagen

Ga deze feestdagen op een reis van groei en vernieuwing met 'Van afsluiting naar verbinding'. Ontdek hoe het erkennen van uitdagingen, het omarmen van verandering en het creëren van positieve tradities jullie co-ouderschapservaring kunnen transformeren en harmonie en veerkracht kunnen bevorderen.

Lees verder-->

12/11/2023

Samenzijn vieren: positief co-ouderschap tijdens de feestdagen

Ontdek de geheimen van het creëren van een harmonieuze co-ouderschapservaring tijdens de feestdagen. Van het vieren van gedeelde vreugde tot het overwinnen van potentiële uitdagingen: deze gids biedt praktische tips en inzichten om met positiviteit en samenwerking de feestdagen door te komen.

Lees verder-->
go-back
twitter@taramediation linkedin tara mediation facebook tara mediation pinterest tara mediation youtube tara mediation

Fotografie: Christina Stoian